10 Kasım 2012 Cumartesi

Show Radyo Sevilen Müzik


Show Radyo Tokyo Metrsu için uzun süre çalıştıklarını altını çizen Akbaygil, Japonya'daki ağaç ve bitki kültürüne yönelik bir çalışma yaptıklarını söyleyerek şunları anlattı:

"Kafu Ağacı dedikleri çok Show Radyo dinle önemli bir ağaçları var. Onun bize resimleri geldi. Resimlerinden desenleri yaptık ve gönderdik. Ağacın gövdesi üzerine çalışıldı. Şu anda desenler bitti. Yarın öbür gün üretime başlayacağız. Üretimde 1.5 - 2 ay sürecek. Ondan sonrada dünyanın diğer metrolarını da İstanbul Metrosu gibi İznik Çinileri ile kaplamaya başlıyoruz. Tokyo Metrosu'ndan işin bize gelmesinin sebebi İstanbul Metrosu'nda İznik Çinileri'nin bulunması. Şimdi San Diego ile görüşüyoruz ve oradaki metroyu yapmayı planlıyoruz.

Oxford Üniversitesi İslam Kültür Show Radyo Merkezi (Oxford İslamic Center)'ı yaptık. İslam camiası için çok önemli bir merkez. İngiltere tarafından yönetiliyor. Ancak bütün İslam ülkeleri için çok önemli bir merkez ve Sayın Cumhurbaşkanımız da yönetim kurulunda. Başında da Prens Charles var. Onlarla iş birliği yaptık."

Düzenlenen gecede davetliler İznik Çinileri'nin seçkin örneklerini görme ve sahip olma şansını yakaladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder